16.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΜικρά ΚαθημερινάThe Beer Factory Festival: «Φώτη… πιάσε μια μπύρα» στο Γκάζι!

The Beer Factory Festival: «Φώτη… πιάσε μια μπύρα» στο Γκάζι!


Της Μαρίας Μπαλαούρα, 

Μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου, διοργανώνεται ένα ξέφρενο φεστιβάλ αφιερωμένο σε ένα αγαπημένο ποτό, που αν και πολλοί από εμάς το προτιμάμε σε ένα παγωμένο, μεγάλο ποτήρι το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι πως η μπύρα είναι παντός καιρού! Αυτόν τον μήνα, λοιπόν, θα γιορτάσουμε στο Γκάζι τη μπύρα, αυτή που βρισκόταν σε όλες τις οικογενειακές μας συγκεντρώσεις και στις καλύτερες βραδινές εξόδους μας στην παραλία! 

Οι περισσότεροι από τους 35.000 ζυθολάτρεις που επισκέφθηκαν πέρυσι το φεστιβάλ, συνέβαλαν σημαντικά στο να επαναληφθεί και φέτος η επιτυχημένη γιορτή, με περισσότερες από 400 ετικέτες σε μπύρες, τόσο ελληνικές όσο και ξένες. Φυσικά, από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν το φαγητό και η μουσική! 

Πηγή εικόνας: unsplash.com/ Δικαιώματα χρήσης: Yesmore Content

Πιο συγκεκριμένα, από τις 25 έως και τις 28 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν διασκεδαστικές, μουσικές εκδηλώσεις. Στις 25 Οκτωβρίου θα γίνει μια εκρηκτική αρχή με τους «Λογοτιμίτες» Sativa και Tokesick να «κόβουν την κορδέλα» για το φεστιβάλ στις πέντε και μισή. Θα ακολουθήσουν: ο «Έκαστος» στις εννιά το βράδυ, ο «Ζωγράφος» στις δέκα παρά τέταρτο και την πρώτη βραδιά θα κλείσει ο “Anser” στις δέκα και μισή. Το επόμενο βράδυ στις οκτώ και μισή θα εμφανιστούν ο Δημήτρης Μπάκουλης με την Αλεξάνδρα Γκουντούλια, ενώ στις δέκα το κοινό θα ξεσηκώσει ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Συνεχίζουμε στις 27 με τους “The Page of Cups” στις εννιά και μισή και τους “Bad Movies” στις δέκα και μισή, ενώ στη λήξη του φεστιβάλ στις 28 οι «Σουρλουλού» στις οκτώ το βράδυ και οι «Ξέφραγο Αμπέλι» στις δέκα, θα ολοκληρώσουν το μουσικό κομμάτι του φεστιβάλ. Από τη δυναμική ροκ ως το δημοφιλές Ικαριώτικο, η ποικιλία στη μουσική θα είναι τόσο μεγάλη, όσο και στις μπύρες προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης για όλους! 

Αν παρόλαυτα δεν είσαι και τόσο φανατικός, αλλά ενδιαφέρεσαι να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο της «μπυρογνωσίας», τότε μην αγχώνεσαι, γιατί όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Θα εξηγηθούν όροι τύπου lager, Pilsner, Mild, Porter, Dunkel, Abbey, Weiss, Ale, Pale Ale και Trappiste, θα φιλοξενηθούν μπύρες όλων των ειδών και ακόμα και των πιο γνωστών ζυθοποιών και όλα αυτά συνδυαστικά με εκλεκτό street food, Djs και φοβερές συναυλίες. 

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στην μπύρα θα λάβει μέρος, πού αλλού; Στο παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι φυσικά! Εκεί, όπου δεκάδες εκδηλώσεις για τα γούστα όλων πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Έτσι κι αυτή την εβδομάδα, από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις δώδεκα το βράδυ, η μεγάλη γιορτή της μπύρας θα φιλοξενηθεί εκεί και προσκαλεί όλους όσους αγαπούν την μπύρα να το επισκεφτούν μόνοι τους, είτε με καλή παρέα και να ζήσουν ένα συναρπαστικό φεστιβάλ με άρωμα ζύθου. Αφρό να βάλω;


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ
  • The Beer Factory Festival, thebeerfactory.gr, διαθέσιμο εδώ

 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Ασχολείται με τη μαγειρική, την ποίηση και τους παραδοσιακούς χορούς.