23.5 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΜικρά ΚαθημερινάVegan Life Festival 2024: Έφτασε το vegan Σαββατοκύριακο του χρόνου! 

Vegan Life Festival 2024: Έφτασε το vegan Σαββατοκύριακο του χρόνου! 


Της Μαρίας Μπαλαούρα, 

Είσαι vegan; Προσπαθείς να προσαρμοστείς στη vegan ζωή; Είσαι παμφάγος, αλλά δεν απορρίπτεις και τις εναλλακτικές συνταγές με vegan προϊόντα; Αναζητάς cruelty free προϊόντα; Ή απλά σου αρέσουν τα festival, διότι αναζητάς την αφορμή να ζήσεις κάτι πρωτότυπο και να μάθεις κάτι καινούριο; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το vegan life festival τηρεί το ραντεβού του για όγδοη φορά και παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην Τεχνόπολη, παράλληλα με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Στις πέντε και τις έξι Οκτωβρίου, το Vegan Life Festival θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και καλεί κάθε ζωολάτρη και fan της vegan ζωής να επισκεφθεί το festival για να ανακαλύψει υπέροχα vegan προϊόντα όχι μόνο φαγητών, αλλά και καλλυντικών, ρούχων κ.ά., να ενημερωθεί μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να συμμετέχει σε σημαντικές δραστηριότητες, εφόσον το επιθυμεί. 

Πηγή εικόνας: facebook.com/ Δικαιώματα χρήσης: Vegan Life NGO

Η προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, της φύσης και του περιβάλλοντος βρίσκεται, φυσικά, στην πρώτη θέση ως προτεραιότητα του festival, γι’ αυτό θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με κοινό γνώμονα την αγάπη για τα ζώα και τη φύση και την προθυμία διάσωσης και διαφύλαξης αυτών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως τόσο οι ομιλίες όσο και τα εργαστήρια που θα διοργανωθούν, θα έχουν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική από τη Hands Up, γιατί στην ενημέρωση, αλλά και στη διασκέδαση, πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλοι. 

Επιπλέον, στον χώρο θα πραγματοποιηθούν εθελοντικές δραστηριότητες, όπως: εθελοντική αιμοδοσία, αλλά κι ενημέρωση για την αξία της από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, δωρεά μαλλιών με σκοπό την παρασκευή περουκών για ασθενείς με καρκίνο σε συνεργασία με το Άλμα ζωής και τη βοήθεια εθελοντών κομμωτών, καθώς και συλλογή τροφίμων κι ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από τη Humanity Greece. 

Φυσικά, θα πραγματοποιηθούν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες με μουσική και καλή διάθεση! Εκτός της αμέριστης βοήθειας που μπορεί ο καθένας να προσφέρει επισκεπτόμενος το festival, αλλά και της ενημέρωσης για τον vegan τρόπο ζωής που προσφέρει το ίδιο το festival, μπορεί, παράλληλα, να γίνει η αφορμή για καινούργιες γνωριμίες! 

Πέντε κι έξι Οκτωβρίου, λοιπόν, από τις ένδεκα το πρωί έως τις ένδεκα το βράδυ, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο σημαντικά, ενημερωτικά, αλλά και διασκεδαστικά festival του χρόνου, καθώς και χιλιάδες κόσμου, που με αγάπη και σεβασμό επισκέπτονται το event, υποστηρίζοντας το έργο του! Η είσοδος ελεύθερη, τα κατοικίδια φυσικά ευπρόσδεκτα κι οι αγκαλιές ανοιχτές στη γιορτή του βιγκανισμού! Μην το χάσεις!


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ
  • Vegan Life Festival, athens-technopolis.gr, διαθέσιμο εδώ

 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Ασχολείται με τη μαγειρική, την ποίηση και τους παραδοσιακούς χορούς.