26.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜικρά ΚαθημερινάBurger Fest 2024: Η γιορτή του burger στο Γκάζι! 

Burger Fest 2024: Η γιορτή του burger στο Γκάζι! 


Της Μαρίας Μπαλαούρα, 

Λατρεύεις τα ζουμερά και νόστιμα burgers; Επιθυμείς να ανακαλύψεις ξεχωριστούς συνδυασμούς, απίστευτες γεύσεις και να γευτείς το πιο εξαίσιο burger της ζωής σου; Τότε το Burger Fest ήρθε να κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα! Η γιορτή του burger ήρθε για δύο εκλεκτά τριήμερα στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι και με ένα εκπληκτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα, σε προσκαλεί να το επισκεφτείς και να ζήσεις ένα ταξίδι γευσιγνωσίας! 

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου «απαιτούν» να τις αποχαιρετίσεις με λαχταριστά burgers και παγωμένη μπύρα, αυτά δηλαδή, που σου προσφέρει το δέκατο Burger Fest από σήμερα 20/9 έως τις 22/9 και ξανά στις 27/9 έως τις 29/9 στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, μαζί, φυσικά, με διάφορες «προκλήσεις», πολλές ευκαιρίες για τρομερές φωτογραφίες και πολύ μουσική! 

Την έναρξη του γευστικού festival θα αναλάβει ο τραγουδιστής Σπύρος Γραμμένος απόψε, στις οκτώ το βράδυ! Στις εννιά και μισή θα εμφανιστούν οι δίδυμες Νίκη και Όλγα, γνωστές ως «Σκιαδαρέσες». Το event συνεχίζεται την επομένη, 21/9, στις οκτώ με τους «Νεκροτσουλήθρα», ο Γιώργος στη μουσική και τους στίχους και ο Leo στην παραγωγή. Η μουσική αναμένεται εκρηκτική! Η διασκέδαση συνεχίζεται με τους χορευτικούς ρυθμούς των “MIKRO” στις εννιά και μισή. Το κλίμα αλλάζει στις 22/9, όταν στη σκηνή θα ερμηνεύσει ο Ορέστης Ντάντος στις οκτώ, ενώ στις εννιά και μισή το μεγάλο finale του πρώτου τριημέρου, θα πραγματοποιηθεί με τον απίστευτο Πάνο Βλάχο! 

Πηγή εικόνας: burgerfest.gr

Βεβαίως, τρεις μέρες είναι λίγες για ένα τέτοιο ποικιλόμορφο, γευστικό και μουσικό festival, οπότε στις 27/9 συνεχίζει το πρόγραμμά του μετά από μια εβδομάδα αποτοξίνωσης! Πιο συγκεκριμένα, στις οκτώ το βράδυ οι “Fundracar” θα ξεκινήσουν το δεύτερο τριήμερο και στις εννιά και μισή θα το πάμε «σερί» με το επιτυχημένο μουσικό ντουέτο «Χατζηφραγκέτα»! Στις 28/9, ο μυστηριώδης μουσικός «Παιδί Τραύμα» θα ξεκινήσει μουσικά τη δεύτερη βραδιά του τελευταίου τριημέρου του festival, ενώ στις εννιά και μισή οι μουσικοί σύντροφοι “Pan Pan & Years” of youth θα μας ξεσηκώσουν με τη μουσική τους εμφάνιση. Το Burger Fest ολοκληρώνεται στις 29/9, με τους “Yucatan” στις πέντε το απόγευμα να κλείνουν ευχάριστα το event. 

Πολύ φαγητό, με πολλά burger houses να φιλοξενούνται στο festival, ζουμερά, νόστιμα και χορταστικά burgers, πολύ μουσική και πολλές ακόμα διασκεδαστικές δραστηριότητες σε περιμένουν να τα ζήσεις από κοντά στο Παλιό Αμαξοστάσιο και να αποκτήσεις μαζί με την foody παρέα σου, φοβερές αναμνήσεις! Τι καλύτερο, άλλωστε, από το να υποδεχθείς και επίσημα το φθινόπωρο με καλό φαγητό;


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ
  • Burger Fest, burgerfest.gr, διαθέσιμο εδώ

 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Ασχολείται με τη μαγειρική, την ποίηση και τους παραδοσιακούς χορούς.