22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜικρά ΚαθημερινάΗ(Ρ)ΘΕ η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024! 

Η(Ρ)ΘΕ η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024! 


Της Μαρίας Μπαλαούρα, 

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion είναι πιστή για ακόμη μια φορά στο ραντεβού της και έρχεται την Παρασκευή, υποσχόμενη μια διασκεδαστική βραδιά γεμάτη μουσική και χορό! Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην καθιερωμένη σκηνή του ΗΘΕ τραγουδώντας τις πιο διάσημες και viral επιτυχίες τους, προτρέποντας το κοινό του να δείξει και φέτος την αγάπη του τραγουδώντας και χορεύοντας στους ρυθμούς του πιο πολυαναμενόμενου μουσικού event του φθινοπώρου! 

Πιο συγκεκριμένα, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή στις 20 Σεπτεμβρίου, στις πέντε το απόγευμα. Για ακόμη μία χρονιά, η στάση Ειρήνη θα πλημμυρίσει από μικρούς, αλλά και μεγάλους, με το πλήθος να καταφθάνει για να απολαύσει μια φαντασμαγορική συναυλία και να αποκτήσει Θετική Ενέργεια! Την παρουσίαση θα αναλάβουν για ακόμη μία χρονιά οι Dat Lilly και Venetia Kamara, ενώ πολλοί θα είναι οι τραγουδιστές που θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ με μελωδίες και χορευτικά beats. 

Πηγή εικόνας: facebook.com/ Δικαιώματα χρήσης: Amita Motion

Φυσικά, από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν θα μπορούσε να λείπει η σαρωτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία, όπως κάθε φορά, θα πραγματοποιήσει ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό show που θα μας κάνει να φωνάζουμε «Αριστούργημα»! Επιτυχίες όπως: Aeroplano, Oh Mami, Kolima, Γδύσου και πολλές άλλες με τη συνοδεία επίσης αγαπημένων καλλιτεχνών θα βάλουν «Φωτιά» στη σκηνή του ΗΘΕ. Εκεί, θα τραγουδήσουν ζωντανά και οι: Αναστασία, το μουσικό είδωλο των τελευταίων ετών, της οποίας κάθε τραγούδι γίνεται επιτυχία, Fy, Lila, Mente Fuerte, Rack και Sidarta. Επίσης, την εμφάνισή τους θα πραγματοποιήσουν οι: Apon, Display, Evangelia, Foxy Lee, το αστέρι της φετινής συμμετοχής της Eurovision της Κύπρου Silia Kapsis, καθώς και οι Dimitris Giannoulos, Marina Lamprou, Lava & Ropex, Roi, Seno και ο ταλαντούχος Zaf. 

Εννοείται, βέβαια, πως σε μία συναυλία όπως αυτή, δε θα μπορούσε να μην υπάρχει και μια Guest Star. Το όνομα αυτής: Marina Satti! Η τραγουδίστρια φαινόμενο, η οποία είχε αποκτήσει θαυμαστές ήδη από την αρχή της καριέρας της, όμως, με τη φετινή συμμετοχή της στη Eurovision εκπροσωπώντας τη χώρα μας, αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο, με την ίδια να κυκλοφορεί το album που έσπασε ταμεία. Φυσικά, επιτυχίες όπως το LALALALA, Zari, Mixtape, Αχ Θάλασσα και πολλά άλλα θα ακουστούν τόσο από την ίδια την τραγουδίστρια, όσο και από τη συνοδεία του κοινού. 

Ακόμα να το αποφασίσεις; Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας φέρνει αγαπημένους τραγουδιστές, κέφι και ένα χυμό δώρο σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο και σε καλεί να λάβεις και εσύ λίγο από τη θετική ενέργεια και να ζήσεις ένα μουσικοχορευτικό βράδυ γεμάτο χαρά. Και όλα αυτά στο ΟΑΚΑ! Να είσαι εκεί! 


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ
  • ΗΘΕ ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2024, amitamotion.gr, διαθέσιμο εδώ

 

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Μαρία Μπαλαούρα, Αρχισυντάκτρια «Μικρά Καθημερινά»
Γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Ασχολείται με τη μαγειρική, την ποίηση και τους παραδοσιακούς χορούς.