27.4 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Εκτός Γραμμής»: Έξι χρόνια και το ταξίδι συνεχίζεται!

«Εκτός Γραμμής»: Έξι χρόνια και το ταξίδι συνεχίζεται!


Η γνώμη του OffLine Post,

Πριν από 6 χρόνια, στις 29 Αυγούστου 2018, ένα φιλόδοξο και δημιουργικό εγχείρημα, που έχει δώσει την ευκαιρία σε ανήσυχα, δημιουργικά και δραστήρια νέα «πνεύματα» να ακουστούν σε χιλιάδες αναγνώστες, έλαβε σάρκα και οστά, συντελώντας στην ανάδειξη της ελεύθερης άποψης και του πλουραλισμού.

Το OffLine Post διένυσε ακόμα ένα έτος λειτουργίας, βρισκόμενο στον παλμό των εξελίξεων και αφυπνίζοντας το κοινό του για καίρια ζητήματα του παρόντος, δίνοντας πάντα έμφαση στο ιστορικό παρελθόν. Στηριζόμενο στις ιδρυτικές του αξίες, το site μας προσέφερε για 6η συνεχόμενη χρονιά πλούσιο και ποικίλο περιεχόμενο στο κοινό του, σταθερά σε καθημερινή βάση, προερχόμενο από καταρτισμένους και σκεπτόμενους νέους, που επιθυμούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις απόψεις τους. Με θεμελιώδεις αρχές όπως η ελευθερία της έκφρασης, η ανεκτικότητα στις διαφορετικές απόψεις και ο ορθολογισμός, ανανέωσε το περιεχόμενό του με νέα εγχειρήματα και μεγάλωσε την ομάδα του, στα πλαίσια της συνεχούς του εξέλιξης και αναβάθμισης.

Κάνοντας, λοιπόν, τον απολογισμό μας και φέτος, η ομάδα του OffLine Post δεν έμεινε αδρανής ή στάσιμη. Με αφορμή τα 50 χρόνια από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου, τον περασμένο Νοέμβριο, πρόσφερε επετειακά άρθρα μέσω του τμήματος Ιστορίας, καθώς και συνεντεύξεις από ιστορικά πρόσωπα που συμμετείχαν στα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973, με σκοπό να προβάλει γνωστές και άγνωστες πτυχές της Εξέγερσης, αλλά και να καταρρίψει μύθους που επικρατούν μέχρι σήμερα στην κοινή γνώμη. Κατά τον Απρίλιο, ξεκίνησε το project «Ιστορικές Αναδρομές στον 20ό αιώνα», ως συνέχεια και εξέλιξη του προκατόχου του, «Έτη Ορόσημα του 20ού αιώνα», μέσω του οποίου καλύπτονται σημαίνοντα ιστορικά γεγονότα της προηγούμενης εκατονταετίας, όπως η ανακήρυξη της Αβασίλευτης Δημοκρατίας και η εγκαθίδρυση της «Β’ Ελληνικής Δημοκρατίας», η Απελευθέρωση της Ελλάδας από τη γερμανική κατοχή και τα «Δεκεμβριανά του 1944», καθώς, επίσης, και αφιερώματα για τα 50 χρόνια από τα δραματικά γεγονότα της Κύπρου, την πτώση της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών και τη Μεταπολίτευση.

Συγχρόνως, τηρώντας τις παραδόσεις του, το OffLine Post κάλυψε τις κρίσιμες φετινές Ευρωεκλογές του Ιουνίου μέσω του project «Στο Μικροσκόπιο των Ευρωεκλογών», καθώς και με την προβολή συνεντεύξεων, δίνοντας βήμα σε νέες/-ους υποψήφιες/-ους Ευρωβουλευτές των κύριων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Βασικός στόχος αποτέλεσε να προωθηθεί η κρισιμότητα των ευρωπαϊκών εκλογών, για την πορεία τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Ελλάδας, ιδιαίτερα σε μια εποχή που διανύουμε σωρεία προκλήσεων. Επιπλέον, ήδη από τον Φεβρουάριο, το OffLine Post έχει επανασυστήσει στο κοινό του, έπειτα από 4 χρόνια, το «Παρατηρητήριο Αμερικανικών Εκλογών», στοχεύοντας να καλύψει, για ακόμα μια φορά, τις εκλογές με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο διεθνώς.

Αδιάκοπα συνεχίζεται η δημοσίευση βιβλιοκριτικών στη στήλη «Διαβάσαμε και Προτείνουμε», σε συνεργασία με επιφανείς εκδοτικούς οίκους, αναδεικνύοντας την αξία του βιβλίου στην ψηφιακή εποχή. Το Βιβλίο, πλέον, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του OffLine Post και σήμα κατατεθέν της κατηγορίας των Πολιτισμικών Θεμάτων.

Δικαιώματα Χρήσης Εικόνας: Δημιουργικό Τμήμα OffLine Post

Αναμφίβολα, μέσω της ανεκτίμητης στήριξης και εμπιστοσύνης σας, δίνετε κίνητρο στην ομάδα του OffLine Post να συνεχίσει το έργο της, που δεν είναι άλλο από την ανεξάρτητη, «Εκτός Γραμμής», προβολή των απόψεων νέων ατόμων, σε ένα ευρύ επιστημονικά φάσμα, τοποθετώντας το «λιθαράκι» τους στην πρόοδο της ευνομούμενης κοινωνίας.

Με περισσότερα από 25.000 δημοσιευμένα άρθρα και μία ενεργή ομάδα συντακτών άνω των 150 ατόμων, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό, όπως στο ξεκίνημά μας, και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, σεβόμενοι τις βασικές μας αρχές.

Κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε, κάθε άρθρο που γράφουμε, είναι για εμάς μια ευκαιρία να υπερβούμε τις δυνατότητές μας και να προσφέρουμε περιεχόμενο που εμπνέει, ενημερώνει και προάγει τον διάλογο. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε στην ίδια στράτα!

Χρόνια Πολλά, OffLine Post!

TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ